Interieur ontwerp

''Als je voor Design Studio de Rover kiest dan sta jij als klant bij ons altijd centraal voor het uiteindelijke ontwerp''

Interieur Ontwerp

Kom je er qua indeling en kleuren niet uit? Laat ons eens met je meedenken! Elk ontwerp is persoonlijk en daarom is het heel belangrijk om achter alle wensen en eisen te komen. Veel vragen stellen bij een intake gesprek is daar het startschot van.

Daarna is het aan ons de taak om alle losse puzzelstukjes bij elkaar te zoeken totdat deze compleet is en alle stukjes in elkaar zijn gevallen. We houden je op de hoogte van de vorderingen, niks fijner als duidelijkheid. Als het advies compleet is komen we het bij je presenteren en laten wij een stalenbox met presentatie bij je achter.

Wil jij graag weten welke pakketten wij aanbieden?

Aan wat voor interieurontwerpen moet je denken?

De omvang van de klus maakt ons niets uit. Wij willen graag iedereen helpen en adviseren. Dit kan variëren van een kleuradvies t/m compleet advies voor je gehele huis, kantoor of restaurant. Bij een kleuradvies komen we bij je langs en kiezen we samen aan de hand van je wensen kleur of behang voor in je huis en bij een compleet advies moet je denken aan een moodboard, materialenplan, plattegronden, 3D tekeningen & een sample pakket. 

 

Wil je alleen een advies in je hal of slaapkamer? ook dit behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?