Projecten

''Voor onderstaande opdrachtgevers hebben wij al een ontwerp mogen maken en presenteren''

Begane grond tussenwoning Schoorl

Voor deze tussenwoning in Schoorl mochten wij een 2D interieuradvies maken voor de begane grond. Het plan is afgestemd met de interieurontwerper die de nieuwe keuken gaat maken. De wens was een advies die vooral bestaat uit neutrale kleuren. Na akkoord op het moodboard hebben wij een plan samengesteld waar vloerafwerking, wandafwerking, raambekleding, verlichting en meubels zijn opgenomen. 

Vorige
Volgende

Strandpaviljoen Blonde Bergen aan Zee

Nadat Blonde strandpaviljoen in 2022 een nieuwe eigenaar kreeg werd het tijd om te restylen en het winterklaar te maken. Een heerlijke plek om na een strandwandeling bij Blonde neer te strijken voor een kop koffie, lunch of borrel.

Binnen hebben we gebruik gemaakt van de warme kleuren Silent Cinnamon en Sensational sand van LAB Paint, Vestingh en voegde het Fajen behang van de Karwei toe voor een speels effect.

 

Onder de overkapping op het buitenterras bedachten wij de stromatten langs de wand op te hangen en daar bankjes tegenaan te plaatsen om meer zitplaatsen + loopruimte te creëren. Ook hebben wij voor een huiselijke sfeer in het midden een vloerkleed neergelegd met fauteuils tegenover elkaar.

Voor het strandterras is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als hout, stro en prikverlichting.

Vorige
Volgende

Woonkamer & keuken ontwerp Bergen NH

Na verschillende verhuizingen en meubels uit twee huishoudens werd het voor deze opdrachtgever tijd om eenheid in de woonkamer en keuken te creëren. Van de oorspronkelijke open trap is niets meer over. De trap is dichtgemaakt, hiermee een trapkast gecreëerd en een afscheiding gemaakt tussen de woon- & eetkamer door een stalen wand te ontwerpen.

Ook was er een hele mooie lichte maar kale ruimte achter het kookeiland naast de eethoek waar niets mee werd gedaan. Door middel van een luchtige wandafscheiding en het plaatsen van een lage meubel is het een heerlijk hoekje geworden met extra opbergruimte en zitplek.

Ons uitgangspunt voor dit ontwerp was het kunstwerk waarvan zij aangaven dat het heel belangrijk was. Alle kleur- & materiaalkeuzes zijn daarom hierop gebaseerd. Zo voelt het echt als een eenheid.

Vorige
Volgende

Interieurontwerp gehele nieuwbouwwoning Alkmaar

Voor een nieuwbouwwoning in Alkmaar werden wij gevraagd een ontwerp te maken voor de gehele woning. Alleen de vloer en keuken waren al besteld. We maakten eerst een moodboard en zijn vanuit daar keuzes gaan maken samen met de meubels die mee moesten vanuit het vorige huis. Van plattegrondindeling t/m alle keuzes voor kleur, behang, raambekleding, verlichting & meubels. 

 

Daarnaast stond er in het vorige huis een servieskast die wij nieuw leven in hebben geblazen door deze een nieuwe look te geven voor de kinderkamer. We stelden een kleur voor, nieuwe greepjes & webbing voor het glas. Zo zie je ook niet meteen alles achter het glas liggen en oogt het rustig.

Vorige
Volgende

Woonkamer, keuken & slaapkamer ontwerp hoekwoning Bergen

Na al jaren in dit huis te wonen en nooit samen keuzes te hebben gemaakt voor nieuwe kleuren, meubels en daardoor zelfs op plastic stoelen te hebben gezeten werd het tijd voor verandering voor deze prachtige ruime hoekwoning in Bergen.

Een chique warme uitstraling was het doel. Na akkoord op het moodboard zijn wij aan de slag gegaan. Op 1 wand zijn we voor een prachtig behang van Arte gegaan en daartegenover lijsten op de wanden die meegeschilderd worden in dezelfde kleur om een klassieke, rustige eenheid te creëren.

We hebben verschillende opties gepresenteerd voor tafel, tv-meubel & bank.

 

Vorige
Volgende

Eindexamenproject binnenhuisarchitectuur

Voor het examen binnenhuisarchitectuur aan de Interieur Academie kregen wij de opdracht een oude woning te verbouwen aan de hand van het plan van eisen van de nieuwe bewoners.

Zo moest de eetruimte een permanente plek krijgen, dit is opgelost door de voormalige schuur te verbouwen tot keuken met volledig open te schuiven pui zodat de grens tussen binnen en buiten als het ware vervaagd is, de bewoners zijn namelijk groot natuurliefhebbers.

Daarnaast moest er een ruimte komen voor een kantoor + atelierruimte, en om de atelierruimte zoveel mogelijk natuurlijk licht te geven die wel zelf in te stellen is plaatsten wij op het dak shutters die zelf open en dicht te zetten zijn.

Als centrale ruimte een ruime woonkamer waar de boekenverzameling in een op maat gemaakte boekenkast staat en een grote bank waar je aan twee kanten op kan gaan zitten. Zo kunnen ze zelf kiezen of ze bij de haard gaan zitten of televisie gaan kijken.

Vorige
Volgende

Begane grond woonkamer & keuken Bergermeer alkmaar

Toen wij onze hoekwoning kochten kozen we ervoor om als eerste de benedenverdieping aan te pakken. De eiken vloer die erin lag schuurden we op, de muren werden gestuct, de stopcontacten werden naar beneden gefreesd en er kwamen grote glazen stalen deuren in naar de hal toe. Doordat we door deze deuren nu naar de hal keken hebben we daar alle kozijnen en deuren vervangen en hebben we de toilet opnieuw laten betegelen.

We maakten een plan en hebben deze in uitvoering gebracht tot een heerlijk en warm resultaat waar we nog iedere dag blij mee zijn. Geen muur is er meer wit, zelfs het plafond niet en de langste en grootste wand kreeg de Chalk Mud Soldier kleur van LAB paint, Vestingh.

Voor de keuken bestelden wij een gouden wandtegel en daarboven lieten we een dikke eikenhouten plank monteren om ons mooie servies en accessoires op neer te zetten.

Vorige
Volgende