Wie is het gezicht achter Design Studio de Rover?

''Na jaren voor een fantastisch bedrijf gewerkt te hebben is het tijd voor een eigen bedrijf, ik start voor mezelf als freelancer!''

About

Welkom op mijn website! Ik ben Liz, 30 jaar, woon in Alkmaar en eigenaresse van Design Studio de Rover. Na mijn opleiding ‘Bachelor allround styling’ aan Academie Artemis te Amsterdam, ben ik bij Zuiver Group beland. Hier ben ik meer dan 8 jaar verantwoordelijk geweest voor al het dtp-werk voor de interieurmerken Zuiver, Dutchbone & Bold Monkey.

Mijn voorliefde voor de meubelbranche kruipt waar het niet gaan kan en daarom ben ik begin 2022 voor mezelf begonnen en heb ik een opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd. Naar mijn idee is dit een perfecte aanvulling op mijn grafische skills.

Voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf die je kan helpen bij het design van je merk/bedrijf of heb je hulp nodig bij de inrichting van je huis, kantoor, bar of restaurant? Dan ben je bij mijn Design Studio aan het juiste adres!

Werkwijze

Als je voor ons kiest dan sta jij als klant altijd centraal voor het uiteindelijke ontwerp.

 

Kom je er qua indeling, vormgeving & kleuren niet uit? Laat ons eens met je meedenken! Elk ontwerp is persoonlijk, en daarom is het heel belangrijk om achter alle wensen en eisen te komen. Veel vragen stellen bij een intake gesprek is daar het startschot van.

 

Daarna is het aan ons de taak om alle losse puzzelstukjes bij elkaar te zoeken totdat deze compleet is en alle stukjes in elkaar zijn gevallen. We houden je op de hoogte van de vorderingen, niks fijner als duidelijkheid. Als het advies compleet is komen wij het bij je presenteren en krijg je een stalenbox met presentatie die we bij je achterlaten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?